perjantaina, syyskuuta 18, 2009

Puhtaat valkoiset lakanat

Vuodevaatteiden vaihtopäivänä valkoiset lakanat olivat vain hetken ilo. Finan mielestä valkoinen väri on liian häikäisevä, se halusi kuvioida lakanat mullanvärisillä tassumerkeillä. Kun se vielä rodopensaan alta kuljetti kivenmurikan ja vehtasi sen kanssa lakanoissa, valkoista pohjaväriä oli turha enää etsiä. Mustat lakanat olisivat varmaan tyylikkäät, ja häivyttäisivät multajäljet tehokkaasti. No, tietoisuus liasta syntyy paljaita kinttuja raapivista hiekanmuruista. Siisteysvaatimukset venyvät ja rauhoittelen itseäni että, multatassujen jäljet matoissa ja lakanoissa puhdistuvat vedellä ja pesuaineella. Pitkää pinnaa tarvitaan silti kun ulko-oven edustalla oleva kukkaruukku räjähtää säpäleiksi koirien törmätessä siihen. Istutukset ovat hujan hajan, sirpaleet ja multa levinneet kivetykselle.

Julkisuus AST:in agilitykentän liepeillä toivottavasti alkaa hälvetä. Alkujärkytyksen jälkeen totesin, että Länsiväylä — lehden artikkeli on tuonut seuralle paljon tukea ja kannustusta. On hyvä että asiat on selvitetty ja olemme päässeet antamaan vastineen Espoon kaupungille. Viime lauantain kisat ärsyttivät valittajia suunnattomasti, mutta kun meillä oli luvat kunnossa ja vielä poliisipartio kävi toteamassa, että kentältä kuuluvat äänet ovat normaalin elämän ääniä, tunsimme selustamme vahvaksi. Tosin Länsiväylän artikkelin rohkaisemana sattui kentällä 11.9. kurssi-illan päätteeksi ikävä välikohtaus. Oma nine-eleven terroristimme ryntösu kentälle ja ryhtyi kivittämään treenaajia. Häirikön taltuttamiseksi rikosilmoituksen teko on ainoa oikea vaihtoehto.

Ostin pari päivää sitten leikekirjan. Siihen liimaan kirjoituksia ja valokuvia koiraharrastukseni parista. Fina tulee olemaan leikekirjan päätähti, se on ollut jo monessa mukana; on juttu Etsijäkoiralehdessä, Koiramme-lehden kansikuva ja nyt Syyskuun Koiramme — lehdessä Finasta kirjoittamani kertomus “Kadonnut pieni musta koira”. Länsiväylän haastattelut ja kuvat tuovat kirpeän mausteen kuva — tarinagalleriaan.

Suppilovahverokeruun vaiheet tänään Hirsalassa





Ei kommentteja: