maanantaina, joulukuuta 26, 2022

Valkoinen joulu

Lumikaaos vasta alkamassa

Melkein pääsisi kotiovelta hiihtoladuille, tai ainakin pari viikkoa sitten pääsi. Nyt ovat kaupungin ahkerat aurat ja hiekoitusautot olleet töissä ja kävelijälle keli on mitä mainioin. Meidän koirat eivät kovasti riehaannu uudesta lumesta, mutta Kanarialta käymässä ollut vanhin poika Mika kyllä innostui. Entisenä kilpahiihtäjänä hän hakeutui laduille heti kun latuinfo kertoi latukoneen tehneen uraa. Kovimpana pyrypäivänä hän jopa hiihto asioimaan kauppakeskus Iso Omenaan. Mikä teki myös hiihtovaelluksen Nuuksiosta tänne Eestinmalmin nurkille ja retkestä saaliina oli voittajamieli ja upeita kuvia. Vaikea uskoa että kuvat olivat Espoon kaupungista. Kylmimpinä päivinä puettiin jo koirille talvimanttelit. Isla inhoaa vaatetusta ja hieroo itseään jokaiseen mahdolliseen puunrunkoon tai pylvääseen. Niinpä jouduin jo korjailemaan uutta talvimanttelia, kun saumat repesivät. Koirien pukemisessa pidän rajana n. 5 pakkasastetta, sillä kyllä ne liikkeessä pitävät itsensä lämpimänä.

Kaupunkimaisema Espoossa

Joulua otettiin vastaan tänä vuotta täällä Tammitiellä Riston perheen kanssa. Flunssa kaatoi yhden pojan vuoteeseen, mutta nettiyhteydellä toivotimme hyvät joulut ja paranemista. Jaloissa pyöri neljä staffia, Gina melkein 14 v, Hedy 10 v, Isla 5 v ja Jade 2 v. Hienosti tämä lauma tulee keskenään toimeen, ei edes lahjapakettien rapinat kiihdyttänyt liiaksi. Ainoa pieni komennus tuli Hedyltä, kun otin sen mamman Ginan syliin tutkittavaksi. Suusta tuli hieman verta, mutta vamma oli vain jokin pieni osuma ikeneen. Hedyn mielestä emäntä ei sentään saa ottaa syliin vierailevaa koiraa. 

Olen vaihtamassa kotisivujen ylläpitäjää 1.1.2023 lähtien, joten tuttu etusivu linkkeineen jää pois. Uuteen kotisivuun tulee myös linkki blogspotiin, mutta joudun vielä tekemään töitä ulkoasun kanssa. Toivottavasti uusi kotisivu löytyy hakusanoilla esim. kennel of Greenline. 

Kiitos lukijoille kuluneesta vuodesta ja toivottelen entistä parempaa vuotta 2023. Jos suunnitelmat pitävät meillä on toivottavasti pentulive ensi kesänä.


Läheisyys lämmittää






Islalla ei ole kiire aamuasioille

Ihan Gina-mummeli

Ei kommentteja: