sunnuntaina, maaliskuuta 27, 2016

Punkero


Hyvää Pääsiäistä!

Pääsiäiskoirat eivät tykkää poseeraamisesta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyt ei ole epäilystäkään Hedyn tiineystä, vaikka ultrassa ei oltaisiinkaan käyty. Sen mahalinja on alkanut pyöristyä ja nisät kasvaa valmistautuen maidontuotantoon. Hedy istuu ajoittain vakavan näköisenä aivan kuin miettien tulevaa elämänmuutosta. Mielentila ailahtelee, ja joskus sen pinna jopa kiristyy, jos Fina tulee liian liki. Ruoka maistuu, mutta osittain ruokahalua lisää varmaan penturuoka, jota se nyt saa kuppiinsa. Kantavalle ja imettävälle emolle suositellaan syötettäväksi siis penturuokaa. Ensi viikolla Hedy saa ensimmäisen  matokuurin, sillä tiineys saattaa aktivoida suolistossa piileskelevät mahdolliset matojen munat (kaikilla koirilla on).

Täällä on kasvamassa pikkustaffeja
Gina on lähtenyt perheen kanssa pääsiäisenviettoon Jäppilään, ja siksi minun ohjelmaani ei kuulu agilitykilpailuja kuten yleensä pyhinä. Viime viikonloppuna kisailimme Janakkalassa melko mukavin tuloksin. Ensimmäiseltä radalta tuli useita virheitä, varsinkin rimojen pudotuksia, sillä tuomari oli nostanut ne ylimpään sallittuun korkeuteen. Toisella radalla jo Gina tunnisti korkeammat hypyt, mutta valitsi itselleen mieluisemman esteen kahdesta eli A-esteen alla olevan putken ja niin tuomari vihelsi hylkäyksen. Kolmannella radalla sitten mentiin eikä meinattiin ja saatiin puhdas 0-tulos. Onnistuminen palautti taas alavireessä olevan itsetuntoni kohdilleen.

Noin 150 kirkasäänistä poikaa lauloi sydämeen. Tuomiokirkossa ei taputuksista ollut tullut loppua
Pääsiäisen tunnelmaan virittäydyimme pitkänä perjantaina Tuomiokirkossa esitetyssä Johannes-Passiossa. Cantores Minores –kuoro ja huippusolistit tekivät esityksestä elämyksen jota vahvisti tuomiokirkon komeat puitteet.

Kiirastorstai oli itselleni tuskien päivä, sillä pöytätietokoneeni jämähti Windows-päivityksen seurauksena. Kun puhelinohjeet lukon aukaisemiseksi eivät auttaneet, kiikutin koneen huoltoon. Iltapäivällä sain kuulla, että tietoja ei voitaisi pelastaa, sillä koneen järjestelmä pitäisi ajaa uudelleen. Tietystikään en ollut tallentanut aivan lähiaikoina tiedostoja ulkopuoliselle välineelle. Juuri edellisenä päivänä laatimani Excel-taulukko seuran treenimaksuista meni siis taivaan tuuliin ja paljon muuta. Kun saan koneen takaisin, pitää taas asentaa kaikki käyttämäni ohjelmat ja yrittää kartoittaa muistitukuilta löytyvät tiedostot. Viimeaikaiset kuvat ovat onneksi OneDrivessa, samoin joitakin tekstejä  mutta tästä eteenpäin alan tallentaa kaikki pilveen. Onneksi talossa on myös tabletti ja pari kannettavaa, joilla voin jatkaa töitä kunnes saan pöytäkoneen takaisin.

 


Ei kommentteja: