tiistaina, syyskuuta 26, 2017

Touhukas syyskuu

Kuluneen kolmen viikon aikana olen ehtinyt moneen. On ollut kirjoittajamatka Stresaan, kirjan julkistaminen ja lounasvieraita. Sunnuntaina sitten irroittelin agilityn parissa ilman että töiden dead linet painoivat päälle. Olin ilmoittanut Hedyn sekä lauantain että sunnuntain agilityradoille, ja lisäksi Ginan kolmelle radalle. Sunnuntai-iltana viikonlopun seitsemän radan suorituksen jälkeen olin melko väsynyt, mutta ylikierroksilla, sillä ei edes uni tahtonut tulla silmään. Hurjan tyytyväinen olin kisatuloksiin, sillä Hedy teki nyt täysiä agilityratoja, joissa kaikki kontaktit, varsinkin se pelottava keinu. Sunnuntaina oli jo puhdas rata hilkulla, sillä ainoa virhe oli kielto putkeen menossa. Kotiin palattiin ison palkintokasan kanssa, sillä lauantaina oltiin 3. sijalla ja sunnuntaina voitettiin molemmat kisat. Ginan kanssa ei sen sijaan ollut menestystä, meidän yhteistyössä näkyy harjoittelun puute.


Maanantaina olimme seuramme AST:in seuramestaruuskilpailuissa ja leikkimielellä tosissaan kilpailtiin sijoituksista. Hedy ei saanut tulosta, mutta Gina sijoittui medien kolmanneksi. Lopuksi vaihdoimme koiria ja minulle osui supertykki nuori bordercollie. Yllättävän helppoa oli ohjata irtoavaa itsenäistä koiraa. Hedy ei ollut varma, voiko vieraaseen ohjaajaan luottaa ja kävi suorituksen lomassa aina kysymässä minulta lupaa. Samoin Gina epäili vierasta kartturia, mutta oli hieman rohkeampi. Yllättävän moni koira käyttäytyi samalla tavoin.


  Gina jäi meille yöksi seuramestaruuskisojen jälkeen. Sopuisasti nautittiin aamuateria.
 Isla kasvaa ja kehittyy hyvin, vaikka koettelee jo isäntäväen kärsivällisyyttä. Sen uudet kulmurit ovat kasvamassa ja purutarve on kova. Se on myös huomannut, että laukussani on usein nameja tai muuta mielenkiintoista. Nyt laukut roikkuvat korkealla ja tasojen pinnat pidetään vapaina, sillä meidän kenguru ylettyy melkein minne tahansa. Toisaalta Isla on hyvin tottelevainen ja oppivainen, ja pitäisi muistaa ohjata tuo energia positiivisiin asioihin. 


Lago Maggiore oli upea kehys kirjoittajapalaverille
 
Mari Mörö antaa palautetta
Borromeo-hotellin pihakoristeita. Täällä Hemingway viihtyi kirjoittamassa

Julkistamistilaisuus Villa Kivessä
Malja kuohuvaa ansaittu

Ei kommentteja: