sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2012

Andy kävi kylässä

Pitkänä perjantaina Gina tuotiin meille pariksi päiväksi hoitoon, mutta vierailu venyikin kymmeneksi päiväksi. Tavatessamme viime viikolla huomasin Ginan juoksun olevan tulollaan ja jo seuraavana päivänä löytyi lattialta veripiskoja. Tällä kertaa päätin valmistautua astutukseen hyvissä ajoin ja pyysin Eliasta ottamaan verinäytteen progesteronimääritystä varten jo torstaina eli kiiman kuudentena päivänä. Kun tulos perjantaina ilmaantui sähköpostiin, aikataulut saivat uuden järjestyksen. Progesteroniarvo oli lähes kuusi, mikä tarkoittaa että narttu on valmiina astutukseen. Soitin saman tien Thealle ja kyselin hänen aikataulujaan. Hän oli menossa sairaalaan ystävää katsomaan, joten astutus onnistuisi vasta seuraavana päivänä. Pian taas puhelin soi ja Thea lupasi tuoda Andyn meille illalla.

Andyn ja Ginan tapaaminen ei näyttänyt lupaavalta. Neito ärhenteli, jos sulho yritti tulla liian lähelle. Andy ymmärsi yskän ja pysytteli etäällä. Sitten kuitenkin luonto alkoi sanella käyttäytymisen kuviot. Gina aloitti rakastavaisen perinteisen juoksuleikin ”ota kiinni jos saat” ja Andy juoksi hurmioituneena perässä. Kun väsymys pysäytti rakastavaiset, läheisyys ei ollutkaan enää pelottavaa ja Gina salli Andyn hypyt. Kun suositusten mukaan astutus pitäisi toistaa vielä kahden päivän päästä, järjestettiin lempiväisille treffit tämän päivän aamuksi. Ei nytkään ollut neito heti suostuvainen, mutta Andyn kärsivällisen vokottelun jälkeen astuminen onnistui.  Nyt toivotaan parasta ja odotellaan viitisen viikkoa, jolloin ultrauksella voidaan todeta onko pentuja tulossa.

JOS  astutus tuotti tuloksia, JOS pentuja syntyy, laskettu aika olisi kesäkuun 11 – 15. päivä. JOS kaikki menee hyvin, pennut olisivat luovutusvalmiita elokuun toisella viikolla. JOS pentuja syntyy, niillä on lupaavat lähtökohdat. Andy on komea ja hyvätapainen staffiuros, Gina viehättävä ja suloinen staffityttö.
Tämän aikataulun mukaan ei matkoja kannata suunnitella ja jopa Agilityn SM-kisat pitäisi jättää väliin. No, aikataulut vahvistuvat toukokuun puolenvälin jälkeen.

Gina muutti äsken takaisin omaan kotiin Laaksolahteen. Meillä on oudon hiljaista, kun ilopilleri ja touhupetteri lähti Sarin matkaan.  Eevi ja Fina taitavat ikävöidä tyttöä.  Gina on ollut koko päivän vaisu, se taas taitaa ikävöidä Andyä.

Ei kommentteja: