lauantaina, marraskuuta 26, 2005

Näytteiden ottoa

Talvikelit tulivat nopeammin kuin arvasinkaan. Pääsin kokeilemaan talviautoilua, kun lähdin aamulla aikaisin Eevin kanssa Mäntsälään ell Merja Dahlbomin vastaanotolle. Aura-autot eivät olleet ehtineet vielä Lahden tielle ja ajelin maltillista vauhtia ja riittävää etäisyyttä pitäen. Vain 20 minuuttia jälkeeni olikin Lahden tiellä jo sattunut 4 auton kolari.

Eevin irtosolunäyte ei osoittanut lisääntynyttä bakteerikantaa, joten antibioottihoidosta ei vielä tehty päätöstä. Progesteronin määrä oli 1,9 ng/ml, mikä tarkoittaa sitä, että ovulaatio on odotettavissa 2 päivän sisällä. Elias ottaa Eeviltä vielä verinäytteen maanantai-aamuna ja lähetämme sen Dahlbomille tutkittavaksi. Tulos saadaan maanantaina klo 16, ja jos arvo silloin osoittaa n. 10 ng/ml, kokeillaan vielä samana päivänä normaalia astutusta. Maanantai-aamuna klo 7 paikkeilla otamme siis Eeviltä verinäytteen ja ajan sitten Kampin matkahuoltoon lähettämään näytteen. Illalla ajellaan Eevin kanssa mahdollisesti Thean ja Walterin luo Sipooseen. Hoh hoijaa, odotettavissa aikamoinen ajoralli maanantaina, muta mitä sitä ei tekisi koiransa eteen.

Pyry on meillä hoidossa huomiseen asti ja lattiat ovat täynnä leluja ja muita leikkitavaroita. Koirat pyörivät Pyryn ympärillä ja ainoa ongelma on niiden innokas suukkojen antaminen. Äsken löysin Dixien nukkumasta Pyryn matkasängystä.

Ei kommentteja: