maanantaina, maaliskuuta 23, 2009

Nimelliset

Viikonloppuna vietettiin pentujen 3 viikon rajapyykin kunniaksi nimellisesti nimenantojuhlia. Syntymäjärjestysnimen sijastaan jokaisella on nyt virallinen nimi sekä kutsumanimi. Kennelnimihän on Greenline, jonka lisäksi piti antaa H:lla alkava yksilöintinimi. Keksin teemaksi 80-luvun Heart-sanalla alkavat iskelmät ja nythän jokaisella pennulla on nyt myös nimenmukainen tunnussävel. Täytyy tosin paljastaa, etten ole kuunnellut sävelmiä ja toivon, ettei nimien takaa paljastu kauheita rämpytyksiä. Nimelliset pennut ovat tästä lähtien:

Narttu1 = Heart And Soul - Neggu
Narttu2 = Heartbeat - Alma
Uros1 = Heartbreaker - Heka
Uros2 = Heart-To-Heart - Remu
Narttu3 = Heartmender - Gena
Narttu4 = Heartstrings - Saga.

Siivosin äsken pentulaatikkoa ja nostin mötikät jaloittelemaan lattialle. Tietenkin taas alkoi kauhea huuto, ulkomaailma pelotti ihan hirveästi kun tuttuja hajuja ei löytynyt mistään. Nyt kuitenkin lähdettiin jo liikkeelle eikä jähmetytty kauhusta. Heka ja Saga menivät pöydän alle, Gena ja Neggu käpertyivät sänkypeitteen reunaan, Alma etsi turvaa tossustani ja Remu vaelsi maailmanvalloittajan elkein ympäriinsä.







Kun tossussa lukee Hush Puppies, se on varmaan tarkoitettu pennun turvaksi.





Aamuinen ulkoilu tuotti harvinaisen nautinnon, sillä hankikanto antoi vapauden kävellä säteilevässä talvimetsässä poluista välittämättä. Eevi ja Fina kirmasivat riemuissaan pitkin kallioita, mutta hoitivat myös pakolliset metsätyöt vimmatulla raivolla. Eilen mukana olivat kaksoset ja pikkuveli ja he keksivät laskea vatsallaan mäkeä kumpareilta ja kallionrinteiltä. Metsässä raikasi melkoinen mekastus, kun pojat etsivät yhä haastavampia mäkiä ja koirat juoksivat haukkuen perässä.

2 kommenttia:

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Voihan rähmä, miten ihana pulleroinen tossuntäyte. "Hush puppies." :D

KaisaL kirjoitti...

Irmeli ei varmaan huomais jos yksi tohveli sisältöineen katoaisi, eihän?? Kuvittelisi vaan Finan kuljetelleen kulkimia?

Että ovat söpöjä, onneksi noilla on hampaat kuin piraijalla ja luonne kanssa! :) (Olen naureskellut että minun biologinen kelloni haukkuu)