torstaina, maaliskuuta 19, 2009

Asentoja


Piilokuva Kuka on kukin? Takapäät alhaalla vasemmalla ovat narttu 1, uros 1 oikealla

Siivosin pentulaatikon ja nostin pennut matolle tutustumaan ulkopuoliseen maailmaan. Se vasta oli pelottava asia, ihan mahdoton huuto ja mekastus lähti pienten mönkijöiden kurkusta. Kun vikinä ei laantunut siivotussa laatikossakaan, pelästyin että jotain on nyt hullusti. Fina tuli kuitenkin apuun ja asettautui makuulle tarjoten lohdutushuikat. Ei kestänyt kauaa kun pennut kellahtivat nisiltä ja vaipuivat autuaaseen uneen. Ahmattipentu Narttu 4 nukahti nisä suussaan. Joukkoa katsellessani mietin, ovatko pentujen nukkumistyylit jo tunnistettavissa; yksi kaivautuu tiukalle sykkyrälle, toinen nukkuu aina selällään, toinen rennosti kyljellään ja joku haluaa retkottaa kaverin päällä. Nukkujien pienet jalat sätkivät ja vienoja vingahduksia kuului, mahtoivatko ne nähdä pahoja unia järkyttävästä tapahtumasta.

Digivalokuvani ovat levällään kolmessa tietokoneessa, ja jotain kuvaa etsiessäni saatan tehdä löytöjä. Tänään osuin löytämään pöytäkoneen Pentukansiosta alakansion Fina ja siellä oli mainioita kuvia noin kolmen kuukauden ikäisestä Finasta.

Fina 3 kk osallistuu tietokonetyöskentelyyn



3 kommenttia:

KaisaL kirjoitti...

Jos Fina vielä eksyy "lähtevän postin laatikkoon", ilmoita mulle niin haen sen pois pyörimästä. Fina on ihan mainio! Terkkuja pentulaatikkoon!

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Löysin blogisi staffisivun kautta, siis kotisivusi :)
Olen erittäin kiinnostunut staffista ja nimenomaan staffin luonteesta.
Olen jo vuosia harkinnu koiran hankkimista, ja tää taitaa olla nyt SE rotu, tiedän sen!!
Mutta en nyt oikein tiedä miten edetä tämän asian suhteen, kuulin että staffeja on erittäin vaikea saada tällä hetkellä, en tosin tiedä pitääkö "huhu" paikkansa, vai onko tosiaan näin?
Miten sinulla, onko varauksia, ja mitenköhän yleensäkkin näissä asioissa edetään? Koiraa minulla ei koskaan ole ollut, mutta kissa koko elämäni ajan on ollut, ja muutenkin kyllä olen ollut tekemisissä eläinten kanssa.
Kaksi kissaa tälläkin hetkellä.
Olis kiva saada sinulta jotain kommenttia, ehkä jotain vinkkejäkin, ja tietoa miten toimia :)

Irmeli Westermarck kirjoitti...

Hei Sipriina! Kiitos kommentista. Meidän pennuilla on jo koti, oikeastaan kaikki oli varattu jo ennen syntymää. Ei siis ole huhu, että staffeja on vaikea saada. Itse annan mieluiten pennun sellaiseen kotiin, jossa on jo vankka tuntemus rodusta. Yritä päästä staffitapaamisiin, näyttelyihin ja muihin koiratapahtumiin, missä voit tutustua staffien omistajiin ja kasvattajiin. Tietoja löytyy staffiyhdistyksen sivuilta ja varmaan monista koira-linkeistä tai myös www.staffit.info -keskustelufoorumista.