sunnuntaina, joulukuuta 04, 2005

Juhlaviikot

Westermarckin perheessä on alkanut juhlaviikot, sillä vietämme 4 synttärijuhlaa 2 viikon sisällä. Jukka vietti merkkipäivää 2.12., tänään on minun vuoroni, 9.12. viettää Risto ja 13.12. Sari. Koiraystäväni Pihla Southamptonista lähetti taas onnittelut koirahupikortin kera. Hän on ilmiömäinen merkkipäivien muistaja ja ilahduttaja. Usein mietinkin, millainen seurantasysteemi tai kalenteri hänellä mahtaa olla kun muistaa läheiset ja kaukaisemmatkin ystävät. Pihla on muuten aviossa Hi-Craft -lemmikkieläintarviketehtaan omistajan kanssa ja koiramme ovat joskus päässeet testaamaan heidän tuotteitaan. Esimerkiksi Pihlan suunnittelema vaniljanmakuinen puruluu on testattu staffiemme hampaissa ja se onkin ollut Eevin suosikkilelu pennusta lähtien.

Merkkipäiväsankari juhlii lempiharrastuksen parissa eli agilityradalla. Toivottavasti saamme aikaiseksi myös muuta juhlimisen aihetta. Eevin juoksu loppui eilen ja tänään voimme siis kisata oman seuran AST:in kisoissa. Jos Eevi on kantava, se ei tietenkää saa kisata, mutta tänään sen tila on vielä vahvistamaton.

Perheenkin kanssa juhlitaan illalla. Olen laittanut päivällisen valmiiksi, sillä Riston perhe tulee syömään illalla, kunhan pojat ovat selvinneet salibandyturnauksesta. Lapset eli 8-vuotiaat kaksoset Roy ja Werner, sekä 6-vuotias Henrik jäävät yöksi, koska huomenna on koulusta vapaata.

Ei kommentteja: